Tæver

Chinese Crested

Her har vi prøvet at samle lidt omkring kineserene. Hvis der skulle være spørgsmål, er i altid velkomne til at kontakte os.

 

Vores "Kennel"

 

Vores hunde er absolut ikke kennelhunde, de lever i huset sammen med os. Om aftnene går vi alle i seng sammen, fordi hunde har det bedst i deres flok. Vores hunde er også med os overalt, så snart der er en mulighed for at have dem med.

 

Vores hundesyn:

Dette emne kan vi tale om i timevis, men for at ridse kort op. Vi er absolut ikke gammeldags i vores opdragelsesmetoder. Vi tror på positiv indlæring og ros. Dog er vi også ret enige om at vores hunde er hunde og ikke børn

 

Vores hunde er vores venner og familie medlemmer. Hos os bor de over hele huset, de bliver under ingen omstændigheder aldrig kennelhunde. De kommer med i soveværelset om natten, et par stykker er med i sengen eller har en kurv ved siden af sengen.

Vi er altid i gang med at træne vores elskede hunde til at blive super familie hunde og show hunde i en og samme hund. Vi går altid til hvalpetræning med vores hvalpe. Hvis der er mulighed for det, også dem vi opdrætter til andre. vi går til ringtræning med vores udstillingshunde og andre træningshold vi synes er sjove. Vi har også vores hunde med rundt på skift til forskellige familie medlemmer, og prøver at vise dem nye ting så tit som muligt.

Vi elsker at bruge tiden på dem og de har alle deres helt specielle plads i hjemmet. Alle vores hunde er familiehunde og nogle udstilles og bruges i avl. Selvfølgelig er deres vigtigste formål her i livet at være gode familiehunde.

Der er altid en speciel plads i vores hjerter for dem vi har mistet.

God saw you getting tired and a cure was not to be. So he put his arms around you and whispered "come with me". With tearful eyes I watched you and saw you pass away. Although I loved you dearly, I could not make you stay. A golden heart stopped beating, hard working hands at rest. ......God broke my heart to prove to ...me ...He ...only takes the best.

 

 

Vores venner og os

 

Vores hunde bruger meget tid sammen med deres venner og det er der kommet lidt gode billeder ud af, så her kan I se lidt af de billeder der er kommet ud af det.

 

Copyright © Kennel Hottie Tots