Hvalpe

Krav til os selv og hvalpe køber

Vi har mange krav til hvalpekøbere, og derfor kan du også have mange krav til os, som opdrætter. Når du køber hvalp hos os, vil du samtidig få en livslang sparringspartner, hvis du ønsker det.

Når vi planlægger et kuld hvalpe er det fordi vi selv forventer at beholde noget fra kuldet, på enten den ene eller anden måde. Vi ville selvfølgelig gerne beholde dem alle selv, men det siger sig selv, at det kan vi ikke. Vi laver også hvalpe fordi vi tror på vores hunde kan bidrage med noget godt til racen og fordi vi tror på at vi kan give en hvalp en rigtig god start på livet. Derfor bruger vi også rigtig meget tid til at finde de helt perfekte hjem til vores hvalpe der kan gøre vores arbejde færdigt, og få en super god familiehund ud af det.

For os er det vigtigt vi finder de helt rigtige, og dem bruger vi meget tid på at finde. Vi bruger også gerne tid, inden et kuld er planlagt, så ring endelig og få en snak, hvis du er interesseret i racen og engang gerne vil have en hvalp.

 

 

Hvorfor købe en DKK hund?

 

Der er mange gode grunde til at vælge en DKK hund, når den næste hund skal findes. Her kan du læse nogle af de argumenter folk har for at købe DKK. For os er der ikke andre alternativer.

 

 

 

Når i har hvalpe?

Vil det første sted, man kan se det være på vores Facebook side.

Da vi er et lille stueopdræt, kommer der ikke hvalpe så tit. Men engang imellem vil vi lave et kuld fordi vi selv gerne vil have noget fra vores hunde.

Er du interesseret i at høre mere om evt. planer som ikke er kommet på hjemmesiden endnu, så giv os gerne et kald. Vi elsker at tale om vores race.

Det er kun muligt at komme på en venteliste, hvis man ligger et depositum. Ring og hør hvordan det foregår.

 

Du er meget velkommen til at følge os her på hjemmesiden og facebook siden. Men du er også velkommen til at kigge forbi hvis du bare er nysgerrig på racen. Til tider har nogle af vores opdrætter venner også Chinese crested hvalpe klar til salg, så ring endelig eller send en mail.

 

Copyright © Kennel Hottie Tots